KONTAKT OSS

Tlf: +47 240 77 440

SØK STILLINGER

Leter du etter nye utfordringer? Da kanskje vi har ditt neste oppdrag!

Les mer > 

 

REKRUTTERE

Våre rekrutteringskonsulenter hjelper deg å finne kvalifisert personale, spesialister og sjefer innen økonomi og finans, Supply Chain, markedsføring og kommunikasjon samt kontor og administrasjon.

Les mer > 

LEI INN EN KONSULENT

Vi i Sharper har et tydelig mål med vår konsulentvirksomhet. Vi vil løse dine midlertidige ressursbehov.

Les mer >

KOMPETANSEBASERT REKRUTTERING

Forskning innen ferdighets- og personlighetstester som måler kompetanse, prestasjon og en persons kapasitet til å håndtere en viss stilling, har gjort store fremskritt på rekrutteringsområdet de siste årene.

Det viktigste er ikke hva en person har gjort tidligere. Nå ser man også på potensialet en kandidat har og hva personen dermed kan utrette på lang sikt i en spesifikk stilling. Våre rekrutteringskonsulenter er spesialister på å fokusere på potensialet og den framtidige arbeidsprestasjonen hos kandidatene.

Med hjelp av en kompetansebasert rekrutteringsmodell kan vi utføre samme vurdering med de samme betingelsene av alle kandidater i hver rekrutteringsprosess. Dette øker treffsikkerheten og eliminerer risikoen for at et talent plukkes bort på grunn av subjektive eller ubevisste fordommer. Som samarbeidspartner med Talent Q og SHL, benytter vi oss av deres tester som grunnlag for vår kompetansebaserte rekruttering.

True Partnership

Vi tror på lagånd og på å tilby en sann kundeverdi. Derfor har vi en unik organisasjonsmodell som vi kaller True Partnership.

Alle rekrutteringskonsulenter i Sharper skal samarbeide for å gi deg som kunde eller kandidat tilgang til hele firmaets kombinerte nettverk og erfaringer. Standarden i bransjen er at kun en rekrutteringskonsulent arbeider for en spesifikk kunde. Det innebærer at man bare er like sterk som den enkelte rekrutteringskonsulenten og at det forekommer mye intern konkurranse.

True Partnership skaper det beste mulige arbeidsmiljøet og samholdet, noe som er en fordel for våre medarbeidere, kandidater og kunder.

DU FÅR VÅRT KOMBINERTE NETTVERK OG KOMPETANSE

Grönt företag

SHARPER ER ET GRØNT FIRMA

I 2014 klimakompenserte vi 63 tonn CO2 for bedriften i Sverige og Finland. Kompensasjonen skjer gjennom treplanting i samarbeid med småbrukere i Malawi. Prosjektet heter Trees of Hope og koordineres av Clinton Developement Initiative. Les mer om vår klimakompenasjon.