Tester

Våre rekrutteringsspesialister holder dypintervjuer og gjennomfører personlighets- og evnetester. Våre metoder bygger på å identifisere og matche firmakulturen med kandidatenes verdier og mål.

SERTIFISERT LEVERANDØR

Sharper er SHL- og TalentQ-sertifiserte. Vi tilbyr våre kunder personlighets- og evnevurderinger gjennom OPQ, Dimensions og Elements.

DIMENSIONS

Dimensions er en personlighetstest med fokus på yrkesrelevante faktorer i personligheten. Man kan se en kandidats drivkrefter, motivasjonsfaktorer m.m. Det tar mindre enn 30 minutter å gjennomføre testen.

ELEMENTS

Elements er en unik online-test i tre deler som måler verbal, numerisk og logisk kapasitet. Testene er adaptive og alle kandidater påbegynner testen på samme vanskelighetsgrad. De som svarer raskt og korrekt får mer kompleks informasjon og vanskeligere spørsmål. De personene som bruker for lang tid eller svarer feil, presenteres for enklere informasjon og lettere spørsmål. Elements tilpasser seg i realtid til individenes kunnskapsnivå. Det tar mindre enn 16 minutter å gjennomføre hver del.

Kontakt oss

KONTAKT OSS
Tlf: +47 240 77 440