Styremedlemmer

Geisler Lucas

Kontakt

Telefon: +358 504 483 108

E-post: lucas.geisler@sharper.com

Lucas Geisler

Group executive & Co-founder

Co-founder & Head of the board

Lucas har juristeksamen fra Stockholms Universitet. Han har dessuten studert jus på Helsingfors Universitet samt økonomi på HANKEN og Stockholm School of Business. Etter avsluttende studier jobbet Lucas på Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB, med forretningsjus og arbeidsrett. Lucas er en av Studentworks gründere og er i dag formann og konsernsjef.

Jönsson Marcus

Kontakt

Telefon: +46 707 802 940

E-post: marcus.jonsson@sharper.com

Marcus Jönsson

Head of Sharper

Board member & Co-founder

Marcus har studert økonomi, innkjøp og logistikk ved Blekinge Tekniska Högskola. Etter fullført studie fant Marcus raskt frem til rekruttering- og bemanningsbransjen ettersom bransjen kombinerte hans store interesse for bedrifter, mennesker og deres drivkrefter. Innen han kom til Studentwork jobbet han for et internasjonalt rekrutteringsfirma. Marcus har vært med å bygge virksomheten i Sverige som administrerende direktør siden 2010, og i styret siden 2015. I dag er Marcus ansvarlig for Sharper.

Valkama Tomas

Kontakt

Telefon: +358 442 554 436

E-post: tomas.valkama@sharper.com

Tomas Valkama

CEO CV-Secure

Board member

Tomas har en mastergrad fra HANKEN i Helsingfors. Han er en av Studentworks gründere og var administrerende direktør for Studentwork Finland mellom 2004-2013. I dag er Tomas administrerende direktør for CV-Secure som hjelper bedriftskunder kvalitetssikre selskap, eierstrukturer, kandidater og underleverandører.

Frimodig Joakim

Kontakt

Telefon: +358 50 529 0665

E-post: -

Joakim Frimodig

Board member

Joakim Frimodig er viseadministrerende direktør i Summa Capital Oy. Summa Capital er en partnereid ekspertorganisasjon innen Corporate Finance-rådgivning med bred internasjonal erfaring innen fusjoner, oppkjøp, salg og kapitalmarkedstransaksjoner. Joakim sitter også i styret til Inderes Oy, som er en uavhengig instans for aksjeanalyser.

Kontakt oss

KONTAKT OSS
Tlf: +47 240 77 440